Professionele stalling voor uw vouwwagen, boot en caravan in hypermoderne bedrijfshal.

De vouwwagenstalling is volledig geisoleerd en heeft een optimaal klimaat voor het behoud van uw kostbare bezit. Unieke vouwwagenstalling en camptrailerstalling in Rotterdam.

security

Veilig & professioneel gestald in hypermoderne bedrijfshal. Optimale condities voor het behoud van uw kostbare bezit.

access_time

Ophalen en terugbrengen kan 24uur per dag en 7 dagen per week.

build

BOVAG en FOCWA bedrijf. Onderhoud of schadeherstel verzorgen wij ook in samenwerking.

De entree naar Persoon Stalling

Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwbouw.

Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwbouw.

Bekijk onze film. Klik hier.

Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwbouw.

Zelfs als u niet denkt aan uw vouwwagen, zorgen wij er goed voor.

De vouwwagenstalling, caravanstalling en botenstalling voor uw caravan, boot, vouwwagen, aanhanger of trailer sinds 1964. Nu volledig in hypermoderne nieuwe bedrijfshal bouwjaar 2018, 2019 en 2021. Onze grote professionele recreatiestalling is volledig geisoleerd en heeft een optimaal klimaat voor het behoud van uw kostbare bezit. Het bedrijfsgebouw is voorzien van vlakke harde vloeren. Onze stalling heeft verdiepingsvloeren en volautomatische liften. Het gebruik van uw caravan, boot of vouwwagen is optimaal! 7 dagen per week en 24uur per dag kunt u halen en brengen.Alle caravans, boten, vouwwagens en aanhangers staan keurig geparkeerd in vakken en orde en netheid staan bij Persoon Caravanstalling Botenstalling voorop.

PERSOON

Dé modernste caravanstalling en botenstalling voor uw caravan, boot, vouwwagen, aanhanger of trailer. Actief sinds 1964. Nieuwe bedrijfshal gebouwd in 2018, 2019 en 2021.